Velkommen !

Vinum Bonum består på baggrund af over 25 års interesse for vin, og nøgleordene erfaring, viden og produktkendskab ønsker jeg, skal springe mine kunder i øjnene.

Jule punch opskrifter KLIK HER


Sideløbende med det egentlige vinsalg er en spændende del af Vinum Bonum afholdelse af vinaftener. Arrangementerne afholdes typisk i virksomheders personaleforeninger, i aftenskoleregi eller for private selskaber.

Jeg satser på det ”gamle” vinland Tyskland, idet Tyskland rummer både historiens vingesus og den klassiske tradition, der giver store vinmæssige oplevelser. Vinene finder jeg fortrinsvis hos små familiebrug, der sætter en stor ære i at fremstille nogle elegante og lækre vine. Flere af mine producenter henter masser af berømmelse og medaljer rundt omkring på vinmesser og udstillinger.

Da jeg er imellem to internetudbydere har jeg fået en ny midlertidig mailadresse. Klik her for at  for at få kontakt. På forhånd tak

Spring køen over og søg direkte her på Vinum Bonum.


En af Tysklands bedste mousserende vine - Schloss Vaux - der blev nummer to sidste år iblande over 300 vine fra hele Europa. Kvalitets sekten bliber bliver nu importeret af Vinum Bonum.

Claus Meier på vinseminar med Per Stryger - "Smagen af terroir".  Se også WEB filmen på nettet. Find linket til siden ved at læse denne PDF.Læs mere her ...

Kongedruen Riesling for kongehuset: Der var dækket op til buffet, da kronprins Frederik og kronprinsesse Mary i juni 2008 besøgte den tyske efterskole i Tinglev. I flere retter var der tænkt på kronprinsessen både blandt fiskeretterne og desserterne. Kronprinsparret og de andre inviterede gæster kunne mæske sig i en dejlig buffet hvortil Vinum Bonum serverede en Riesling Spätlese fra Weingut Egon Schmitt. Den vin nød kronprinsesse Mary under hele middagen. Læs HER hvad Kronprinsesseparret fik at spise ...
VINSELSKABER - DEN NYE MÅDE AT KØBE VIN PÅ!
De vine, som Vinum Bonum forhandler, finder du kun hos mig, og derfor får du en unik mulighed for at komme så tæt på producenterne som muligt.

”God vin smager bare bedre!”


Vinum Bonum
v/ Per W. Stryger
Læs
Flyaway.DK
Juli & August tillægget
Når proppen knalder.


Kommende 2008 artikel i Flyaway.dk


"God vin smager bare bedre!"
Det er mit firmas motto. Jeg håber du som læser har været glad for at læse mine artikler, da august nummeret var den sidste artikel for denne gang. Det er sjovt at skrive om så stort et emne som vin og har du ønsker om flere artikler, så skriv dit emne til Line Unold.


Tidligere tillæg


Efterår
Hvad enten vejret byder på regn og rusk eller sneen daler blidt udenfor vinduerne, indbyder det til stearinlys-hygge samt simremad med saft og kraft. Og så skal der rustikke og fyldige vine på bordet. De kan både være røde og hvide og alt der ind imellem. Noget der giver varme og kræfter til at møde den kommende vinter.
Læs mere her ...

Vinter
Livsstil, sundhed og wellness er begreber, som hører vinteren til ovenpå nogle fede måneder. Vores livsstil giver os identitet og personlighed. Det lille, fine begreb, bruges flittigt når vi ønsker at udtrykke og understrege hvem vi er, og hvor vi hører til. Gennem vores valg af livsstil, viser vi hvad livskvalitet er for os.
Læs mere her ...

Forår
Vinum Bonum har sammensat en liste med overnatninger & spise muligheder for de forskellige distrikter. I nogle tilfælde er stedet blevet anbefalet af vinfolk fra området og andre gange har vi selv med held benyttede.
Få her en komplet liste med masser af muligheder for at hygge dig og vælg den der netop passer dig bedst.
Læs mere her ...

Vin for begyndere.
Hvis du elsker vin, har du sikkert også tit prøvet at sidde på en restaurant eller stå i supermarkedet og haft brug for vejledning. Hvis du kan nikke genkendende, vil du sikkert synes, at det ville være dejligt at kunne lave et kvalificeret valg og ikke blot vælge en vin med en flot etikette, stor udhulning i bunden eller fra et vindistrikt du har hørt omtalt. Hvis du kender situationer som denne, så er denne bog noget for dig. Bogen er venligst udlånt af onLibri.dk. Skrevet af Mariette Tiedemann.
Læs mere her ...

TERRASSETÅR
Lette, friske frugtige vine har stor betydning for gastronomien. Ideal partner til det lette sæson køkken er den såkaldte terrassevin.
Læs mere her ...

GYLDNE GRILLTIPS
At sætte vin til maden er mere en kunst end en videnskab. Selvfølgelig er der nogle lette gyldne regler, der kan gøre dit arbejde lettere og sikre succesen ved grillaftenen i familiens skød.
Læs mere her ...

Vinverdens Vinmyter
Hvornår er en vinstok gammel? Hvad er en feminin vin? Hvad er malolaktisk gæring? … og så videre. Se under ”Vinmyter” øverst oppe til venstre på FAQ siden eller klik her.
Læs mere her ...

Jul og nytårstillæget.
Sart smag, usammenlignelig sødme, fine krydderier; - er det chokolade eller vin? Begge falder ind under denne beskrivelse. Chokolade og vin har mere til fælles end man umiddelbar tror.
Læs mere her ...

Vinkælder for vinkyndige
De digitale kælderbøger, value for money!, blade til din kælderbog, fejl i vinen, skattekammeret.
Læs mere her ...