Vælg Kategori
CV - Per W. Stryger
Nyhedsbreve
Referencer
Artikler om ...
Vinselskaber
VinAvisen
Pressen
Tyske vinårgange
Korte nyheder
Filosofien bag ...
Riesling og Co.
Vinmesser
Månedens Restaurant.
Månedens vinhandler.
VDP
Vinsmagning
Prislister
Vinsmagesæt
Vinkælderen
Det romantiske rejseland
Konsulenter.

Det digitale arkiv
.
Det digitale arkiv

Vinum Bonums digitale arkiv er blevet grundlagt i 2006 på baggrund af flere forespørgsler om ældre nyhedsbreve. Det vil sige arkivet indeholder tidligere udsendte nyhedsbreve, artikler, nyheder m.fl., som stadig har en vis aktualitet.

Ligesom på resten af hjemmesiden er der noget der har større interesse for henholdsvis de private og erhvervskunderne.

Private er nok mest interesserede i nyhedsbreve, artikler og korte nyheder. Hvorimod erhvervskunderne får større glæde af at kunne printe deres opdaterede prislister og det aktuelle nyhedsbrev ud.

Hvad indeholder arkivet så?

Jo, du kan finde ...

Nyhedsbreve ©
Det er redaktørens mål at udgive minimum et nyhedsbrev for hvert kvartal. For overskuelighedens skyld har han delt publikationerne op så du som læser først ser årstal, så måned og til sidst emnet for det skrevne.
Alle nyhedsbrevene har et hovedemne f.eks. Riesling, tyske rødvine, ædelsøde vine etc., men har du et emne du mener der skal tages op så skriv til redaktionen.
Læs mere her ...

Referencer
I den tid Vinum Bonum har eksisteret, har jeg afholdt forskellige arrangementer blandt andet for Danfoss eksklusivklub. Det er de mest interessante opgaver, der er vist her. Du kan som kommende kunde bruge dette afsnit til at få idéer og få en indsigt i, hvad mit firma formår.
Læs mere her ...


Artikler om ...
Der kommer løbende nye artikler om Vinum Bonum i aviser, fagmagasiner og Internettet. De kan være af professionel karakter, som den fra rejsemagasinet Take-Off, eller bare for almindelige vininteresserede.
Læs mere her ...


Pressen
Her vil der løbende komme de pressemeddelser, som er udsendt og vil have interesse for både den private kunde samt erhvervs kunden.
Det kan f.eks. være når Vinum Bonum får en ny vinbonde ind i sortimentet eller hvis vi har lavet en begivenhed, der vil være af almen interesse.
Læs mere her ...

Korte Nyheder
Her kan du finde nyheder som ikke fylder nok til at komme i et nyhedsbrev, men som jeg mener, er aktuelt nok til at blive nævnt. Der vil først stå årstal, så måned, og til sidst overskriften for den vigtigste nyhed. Dermed vil du også kunne finde mange små interessante nyheder i denne gruppe, som emnelinien ikke nævner.
Læs mere her ...

Vinmesser
Vinum Bonum deltager med jævne mellemrum på vinmesser og ønsker at give et indblik i arbejdet. Desuden kan du her finde fremtidige arrangementer med beskrivelser og programmer fra messerne.
Læs mere her ...

Profil af en vinhandler
Få en indsigt i, hvad der sker bag kulisserne hos din lokale vinhandler eller restaurant. Vinum Bonums en gros kunder vil gratis kunne få skrevet én profil ind under denne kategori, for at give deres privatkunder en unik indsigt i vinens verden.
Læs mere her ...

Prislister
Har du, som min en gros kunde, lyst til at få ændret din prisliste, måske ønsker du et par linier om netop din vinbutik tilføjet, så skriv til mig med den tekst du ønsker. Jeg vil så straks lave din prisliste til dine privatkunder om, og du vil her kunne downloade dem.
Læs mere her ...

Vinsmagesæt
Har du ikke mange gange som privat kunde stået og tænkt over, hvordan du skal gribe en vinsmagning an? Hvad er vigtigt og hvad er ikke vigtigt?
Er det virkeligt nødvendigt at læse hele bøger for at arrangere en vinsmagning for gutterne?
Så skal du prøve dette punkt. Her vil der løbende blive tilføjer nye idéer og smarte tiltag. God fornøjelse.
Læs mere her ...

Vinkælderen
De fleste af os drømmer om en vinkælder. Jeg tænker på fugtige rum med levende lys og med en stemning, der fører én hen til et slot.
Sådan behøves det ikke være. Du kan sagtens have den i din lejelighed eller i dit rækkehus, men hvordan?
Læs her og få alle dine svar. Hvis ikke... ja, så kan du altid skrive til mig under FAQ.
Læs mere her ...Download
Acrobat Reader
Tryk på knappen herunder