Forord
Vinsmagning/foredrag
Vinseminar med rejse
Winemakers dinner
Vintjener for en aften
Menu foreslag
Transport
Prispolitik
Prisidé.
VB Kundekort
Vinselskaber


Menu foreslag Udskriv side

MIDI OSTEBORD
150 gram pr. kuvert af assorterede oste. Det kunne f.eks. være en frisk gedeost som Crottin de Chavignol, en blåskimmelost som Gorgonzola og den halvfaste skæreost Tomme de Savoie.

Pris: Fra 45 kroner pr. kuvert

MAXI OSTEBORD
250 gram pr. kuvert af assorterede oste. Her er mulighederne lidt større, men et forslag kunne være en hård ost som Emmentaler, en skæreost så som en Gouda, blåskimmel osten Roquefort, Rødkit osten Munster og en god fransk hvidskimmel ost - Brien.

Pris: 75 kroner pr. kuvert

FRISK FRA HAVET
Graved eller røget laks med tilbehør, laksemousse med dressing samt rejer med mayonnaise.

Pris: 85 kroner pr. kuvert

CHARCUTERI (PØLSEBORDET)
Landskinkerulle med krydder flødeost, rullepølse med sky og løg samt kogt skinke med asparges.

Pris: 55 kroner pr. kuvert

”DET KOLDE BORD”
Landpaté, lun leverpostej med bacon og champignon, Hjemmelavet tærte samt mørbrads medaljon med creme paté.

Pris: 70 kroner pr. kuvert

BRØD, KIKS, SMØR OG HJEMMELAVET KRYDDERFEDT
... Er ikke medregnet i mine priser, men leveres gerne med.

Pris: 15 kroner pr. kuvert

VÆR OPMÆRKSOM PÅ!

At de ovennævnte menuer ikke er beregnet som et hoved måltid, men derimod som en følgesvend til de vine der serveres.

At der ikke er bestik, tallerkner, glas, servietter og andet tilbehør med i prisen. Maden er pyntet og i nogle tilfælde er der lidt ekstra tilbehør så som chili marmelade til osten med i prisen.

At serveringen samt lokaler skal du selv stå for.

At vin og mad hænger sammen og hvis de har specifikke ønsker kan det forhøje total prisen. Noget mad og vin hænger uløseligt sammen og dette vil kunne presse prisen op.

At alt undtaget ostebord er beregnet ud fra minimum 10 kuverter. Bestilles der mindre end 10 kuverter tillægges kuvertprisen + 10%.