Vælg kategori
Generelt
Vinmyter
Helbred & Vin
Servering
Spørg VB om vin
Lagring
Terminologi
Vin & mad
Råvarer
Vinkælderen
Om VBs producenter
Homeparty
Tilføj ny kategori
Fejl på udskrifter

Links
FAQ 1 - ID : 45
Spørgsmål : der står en del hvordan man skal tilberæde vilde fasaner MEN hvor lang tid skal de hænge så de er mører på forhånd Tak GODT NYTÅR
Svar : Ja--fasaner skal hænge til modning (3-4 dage på denne årstid) og må ALDRIG flås. Du kan godt skolde dem, men de er meget nemme at plukke. Kødet er lyst og meget magert, derfor er det vigtigt at kødet ikke bliver tørt under stegningen, så barder med tynde skiver spæk. Gnid ud- og indvendig med salt og peber, når de er brunet i en stegegryde i rigeligt smør, skrues ned for varmen, tilsættes fløde og småsteges videre. Unge fugle skal have ca. 3 kvarter, ældre lidt længere, men pas på for ved længere stegetid kan de nemt blive tørre. Sovsen laves ved at tilsætte mere fløde og smage til, eller lav en opbagning af stegeskyen, bouillon, fløde og lidt rønnebærgele. Ellers er der massere af opskrifter på min hjemmeside, men det ved du godt.

Søg i FAQ


Send spørgsmål
Har du et typisk spørgsmål ( FAQ )
til Vinum Bonum ?

TRYK HER